Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nandor Kuti la cea mai bună prestație stagională în LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.02.2022

Nandor Kuti la cea mai bună prestație stagională în LNBM

U-BT Cluj Napoca a reușit o victorie categorică în duelul cu CSM Târgu Jiu din etapa cu numărul 21 a Ligii Naționale. Șepcile Roșii s-au impus cu 100-75, în primul meci disputat după o pauză de două săptămâni.

Nandor Kuti a fost unul dintre cei mai buni jucători din tabăra campioanei și a bifat una dintre cele mai bune prestații personale din acest sezon.

Jucătorul autohton a terminat cu 16 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, cu 7/12 din acțiune și 2/5 de la distanță, pentru un indice al eficienței de +19. Toate aceste cifre reprezintă recorduri personale în această stagiune pentru extrema trupei lui Mihai Silvășan.

În această stagiune, Kuti are medii de 5.6 puncte, 2.5 recuperări și 1.8 pase decisive cu procentaje de 69% din interiorul semicercului, 32% de la distanță și 55% de la libere.

Următorul meci pentru U-BT Cluj este cel din Basketball Champions League, din data de 3 martie, împotriva celor de la Prometey.

*foto: Manases Sandor

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Ma bucur
    pentru Nandor si astept confirmarea in partidele internationale. Programul se aglomereaza si este mare nevoie de minute de respiro asigurate de autohtoni. Sper sa-si revina si Grasu ca astazi mi s-a parut usor blazat.

    cu 2 ani în urmă (01.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!