Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Natasa Bucevac a suferit o accidentare gravă și va rata tot sezonul

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
14.02.2014

Olimpia CSU Brașov nu va mai putea conta în acest sezon pe una dintre cele mai bune jucătoare a echipei. Sârboaica Natasa Bucevac a suferit o accidentare gravă în partida castigată de echipa sa la Galați, scor 72-67 și este indisponibilă o lungă perioadă de timp.

“Din păcate nu vom mai putea conta pănă la sfarșitul sezonului pe Natasa Bucevac, jucătoare care a fost operată azi și sper din toată inima sa revină cat mai repede posibil pe parchet .Dupa ce americanca Dewitt a ales să continue în liga a doua din Spania, suntem nevoiți să continuăm sezonul fără două componente din starting five.”ne-a declarat antrenorul brașovencelor, Dan Calancea.

În 18 meciuri jucate pentru Brașov, Bucevac a acumulat medii pe meci de 11.7 punte, 6.8 recuperări, 1.7 pase decisive cu 1.7 posesii câștigate, 2.6 mingi pierdute, 0.3 capace pentru un total de 11.7 unități în dreptul eficienței. Ea a totalizat în actualul sezon, 5 double-doubleuri (4 în campionat și unul în cupă).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!