Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Natasa Bucevac: „Sunt foarte fericită că m-am întors la Brașov”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.01.2015

Sârboaica Natasa Bucevac a revenit sub Tâmpa la Olimpia CSU Brașov, după ce în acest sezon a bifat 9 prezențe în campionatul din Serbia la echipa ZKK Vrbas Medela. Bucevac va juca în primul meci al Olimpiei din 2015, în deplasarea de la Satu Mare cu CSM din localitate. 

Sunt foarte fericită că m-am întors la Brașov. Este un oraș care îmi place și sper să ajut echipa în acest retur de campionat. Urmează câteva meciuri importante și trebuie să fim concentrate și determinate pentru a câștiga aceste partide. Cred că Olimpia este o echipă foarte bună, mai bună decât cea din sezonul trecut și sunt convinsă că ne vom califica în play-off”, a declarat sportiva în cadrul unei conferințe de presă. 

În cele 9 meciuri jucate în Serbia, Bucevac a contabilizat medii de 15.7 puncte și 7.8 recuperări. Antrenorul Calancea a vorbit la rândul său despre revenirea baschetbalistei în lotul echipei sale. 

Consider că Natasa Bucevac este un plus pentru echipa noastră. O cunosc foarte bine pentru că ea a jucat în sezonul trecut la Brașov. Sper ca duminică, atunci când vom juca pe teren propriu cu Nova Vita Târgu Mureș, să avem cât mai mulți spectatori în tribune. Este un meci extrem de important pe care trebuie să-l câștigăm. Avem nevoie de aportul publicului”, a mai spus tehnicianul. 

„Încercăm să transferăm și o jucătoare pe poziția cinci care să suplinească plecarea lui Ashford. Consider că echipa a crescut în valoare prin aducerea Natasei Bucevac. Ea a jucat în acest sezon în Serbia unde a avut statistici foarte bune și sunt convins că ne va ajuta”, a completat Dragoș Crăciun, președintele Comisiei de sport din cadrul Consiliului Județean Brașov.

Meciul restant dintre Satu Mare și Brașov se joacă miercuri, 14 ianuarie, începând cu ora 16:00. 

*Foto: olimpiabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!