Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Natasa Bucevac: „Vreau ca la acest meci, publicul să fie pentru noi cel de-al 6-lea jucător”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.01.2014

Sala Sporturilor D.P Colibași din Brașov va fi gazda unui meci foarte interesant la finalul acestei săptămâni, gazdele de la Olimpia întâlnind formația CSM Satu Mare, într-un duel din cadrul etapei a 15-a din LNBF. Partida se va juca sâmbătă, începând cu ora 16:30. 

Natasa Bucevac (foto nr 23), sârboaica din lotul Olimpiei Brașov, a vorbit pentru TotalBaschet despre confruntarea cu gruparea sătmăreană, iar cu această ocazie, sportiva invită fanii sportului cu mingea la coș din Brașov să le susțină în acest meci important.

„Disputa de mâine este una extrem de importantă pentru ambele formații. Și noi și Satu Mare suntem situate undeva la mijlocul clasamentului, iar cu o victorie în această întâlnire se poate spune că ne-am asigurat locul în primele 8 echipe ale țării, acesta fiind unul dintre obiectivele echipei noastre. Chiar dacă am pierdut etapa trecută la Alexandria, eu sunt de părere că am practicat un baschet bun, însă trebuie să uităm de acel meci și să ne concentrăm pe Satu Mare. Adversarele din această etapă au câteva jucătoare foarte puternice, dar eu cred că avem forța de a le opri. Dacă vom respecta planurile tactice de pe faza de atac și vom fi puternice în defensivă, avem voie să sperăm că ne vom impune. Tind să cred că de câteva jocuri încoace jucăm mult mai bine decât în prima parte a sezonului. Sunt singură că meciul împotriva celor de la Satu Mare va fi unul foarte interesant, iar cu această ocazie vreau să chem la sală toată lumea care iubește această echipă, să fie cel de-al 6-lea jucător pentru noi, să ne ajute să ne inpunem”, a precizat Natasa Bucevac.

În eventualitatea unei victorii sâmbătă, Olimpia Brașov va putea egala CSM Satu Mare la puncte în clasament. În momentul de față, brașovencele au un bilanț de 7 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce trupa lui Peter Eleș au câștigat 8 partide și au cedat de 6 ori.

*Foto: Simona Avasilichioaie

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!