Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Naţionala de senioare a României a ajuns în Italia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.06.2011

Reprezentativa de senioare a României a ajuns în cursul zilei de miercuri la Taranto(Italia), localitatea unde se va desfăşura turneul Grupei B al barajului de calificare EuroBasket 2011. Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Baschet, tricolorele au avut programat miercuri un antrenament în sala Palamazzola, iar seară o şedinţă video. Joi selecţionata pregătită de către Stacey Nolan şi Călin Anton a avut programate două antrenamente în aceeaşi sală, Palamazzola, în care se va desfăşura confruntarea de vineri seară dintre Serbia şi România.

Într-o declaraţie acordată site-ului amintit mai sus, Stacey Nolan s-a declarat extrem de optimist înaintea debutului competiţiei.

Suntem o echipă bună, fără dubii. Dacă fetele vor înţelege repede micile greşeli pe care le-au făcut în meciurile de pregătire atunci cu siguranţă vom deveni o echipă foarte bună. Pare simplu, dar aşa e: micile greşeli fac diferenţa între o echipă bună şi una foarte bună. Sper într-o victorie cu Serbia, este primul joc şi este extrem de important, a declarat tehnicianul de origine americană.

De asemenea, în urma accidentări suferite de Anitei Mesazaros, cei doi antrenori au hotărât să o cheme de urgenţă la naţională pe Viorela Rus. Meszaros s-a accidentat la începutul săptămânii, verdictul medicilor a fost ruptură de ligamente încrucişate şi menisc, sportiva ce măsoară 1.89m fiind operată de urgenţă la Bucureşti.

Programul meciurilor României:

03.06.2011 - Serbia vs. România / 21:30 (ora României)
04.06.2011 - România vs. Germania / 21:30 (ora României)
05.06.2011 - Belgia vs. România / 18.45 (ora României)
08.06.2011 - Italia vs. România / 21:30 (ora României)

 Foto: FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!