Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Navickas, cel mai bun marcator al lui BC Mureș în victoria cu Piteștiul

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.12.2012

Foto: Jeff Warder

Gediminas Navickas a debutat cu dreptul pentru BC Mureș. Fostul jucător al lui CSM Oradea a fost principalul marcator al noii sale echipe la victoria repurtată asupra lui BCM U Pitești, scor 78-64, într-un meci din etapa a 12-a în Liga Națională de baschet masculin.

În 30 minute de joc, Gedi a avut 3/6 la aruncările de două puncte, 2/6 la trei puncte și 5/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 17 puncte. El aa dăugat 4 pase decisive și 3 recuperări, dar a avut cinci posesii pierdute și a încheiat cu un indice de 10 la eficiență.

De notat că Navickas a jucat 30 de meciuri pentru CSM Oradea în sezonul competițional 2011/12, în calitate de înlocuitor al accidentatului William Franklin. Revenirea fundașului american după o operație la genunchi l-a propulsat pe Gedi în calitate de al 7-lea jucător străin al echipei orădene. În actualul sezon, Navickas a bifat câteva secunde de joc în victoria bihorenilor de la Brazi, meci în care a absentat Milos Pesic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    demisia
    Dlor Costescu si Ziguli ne-am saturat de voi, vrem sa va dati demisia, nu mai aveti ce cauta la aceasta echipa. Ati facut de ras o echipa si un oras ce era obisnuit sa joace baschet la un nivel inalt. cat mai aveti de gand sa persistati in nesimtire? nu vedeti ca sunteti zero, iar Ziguli mai are si gura mare. ce s-a intamplat azi e bataie de joc, jucatorii nu au nici un orizont, nu stiu nici o schema. ati adus in ultimii ani numai jucatori de doi lei cu care va bateti la locul 9. RUSINE !!!

    cu 11 ani în urmă (09.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!