Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Neguţ: "Mergem la Târgu Mureş cu moralul ridicat şi sperăm să facem un joc bun "

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.12.2012

  

 La mijlocul acestei săptămâni, BCM U Piteşti a învins Okapi Aalstar cu scorul de 89-77, într-un meci contând pentru penultima etapă a fazei grupelor FIBA EuroChallenge. Pentru câştigătoarea Cupei şi a SuperCupei României urmează partida din etapa a 12-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, contra celor de la BC Mureş Târgu Mureş, meci ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

Total Baschet a luat legătura cu Alexandru Neguţ, jucătorul piteştenilor, cel care ne-a declarat faptul că echipa merge la Târgu Mureş cu moralul ridicat şi speră să facă un joc bun.

Victoria împotriva celor de la Okapi Aalstar este una foarte importantă pentru noi deoarece aveam un moral scăzut după meciul de la Giurgiu. Acum mergem la Târgu Mureş cu moralul ridicat şi sperăm să facem un joc bun. Diferenţa în meciul cu Okapi cred ca a făcut-o jocul colectiv pe care l-am practicat, apărarea noastră şi recuperările ofensive. Sperăm ca acestă victorie să ne ajute şi să ne dea încredera să câştigăm cele patru meciuri rămase de disputat din turul campionatului. Urmează meciul cu Târgu Mureş care va fi foarte greu dar noi mergem să facem un joc bun şi colectiv şi de ce nu la sfârşit să fim noi cei victorioşi.

BC Mureş Târgu Mureş va primi vizita celor de la BCM U Piteşti sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!