Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nemeş Aron: "Alexandria ne-a pus mereu probleme"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.10.2014

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi BC Teleorman Alexandria se anunţă a fi cea mai echilibrată dispută din cadrul etapei cu numărul cinci a Ligii Naţionale de Baschet feminin. Confruntarea va avea loc sâmbătă la Sala Sporturilor Kati Szabo din Sfântu Gheorghe şi va debuta începând cu orele 19:00.

Total Baschet a stat de vorbă cu tehnicianul secund al grupării gazdă, ce s-a arătat încrezător în forţele sportivelor sale. De asemenea, Nemeş Aron ne-a declarat că Alexandria este o formaţie ce nu trebuie subestimată, aceasta punând mereu probleme grupării din Sfântu Gheorghe.

Veninți după o victorie extrem de lejeră în fața Craiovei, iar acum dați piept cu o adversară foarte puternică, Alexandria. Fetele din Alexandria au învins etapa trecută Aradul, iar Sepsi a cedat în fața ICIM-ului acum două etape. Având în vedere aceste aspecte, ce așteptări aveți de la duelul de sâmbătă?

Ne așteaptă un meci dificil, împotrivă unui adversar ce are în componență niște jucătoare foarte bune, o echipă care ne-a mai creat probleme în trecut. Noi tratăm cu maximă seriozitate partidă, vom da totul în teren și încercam să îi bucurăm pe suporterii noștri cu o victorie, într-un fel că și compensare pentru înfrângerea cu Arad.

Care este atmosferă la echipă înaintea acestui meci?  

Atmosfera în lot este excelentă, relațiile în joc încep să se formeze. Jucătoarele se ajută reciproc, cred că avem un lot omogen, în care contează colectivul și nu individualitățile. Cred va vom forma un grup puternic în acest an. 

Cum decurge colaborarea dintre dumneavoastrÄă și principalul Zoran Mikes?  

Colaborarea dintre mine și antrenorul principal este foarte bună, în acest an s-a alăturat staff-ului și antrenorul Kolozsi Hunor. Zoran Mikes este un profesionist desăvârșit, încercam să profităm de prezența lui. La rândul nostru dorim să formăm un colectiv foarte puternic 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!