Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Noi transferuri la Satu Mare

Paul Olar

Paul Olar
30.08.2013

CSM Satu Mare va pleca la drum cu un lot schimbat în mare măsură față de stagiunea precedentă. Cu ocazia unei conferințe de presă susținute astăzi, oficialii ardeleni au anunțat că din vechea gardă rămân la echipă doar Andreea Orosz, Monica Ivan, Anita Nagy și Diana Moldoveanu.

Mai mult, gruparea din nordul țării s-a întărit cu Cristiana Cutaș, Eniko Laza, Bianca Voica, Tabytha Wampler și Kortni Jones, efectivul de 12 fiind completat cu trei junioare de 16 ani. Este vorba de Andra Mește, Valentina Bolba și Teodora Vasile.

Aruncând o privire peste statisticile înregistrate în stagiunea precedentă, cea mai importantă achiziție pare să fie Tabytha Wampler. Americanca ce a evoluat la Sepsi Sfântu Gheorghe a înregistrat medii de 9.7 puncte, 6.6 recuperări, 1.8 pase decisive și 9.5 la eficiență.

În schimb, Mihaela Adi vine de la CSM Oradea, formație pe care a ajutat-o cu 8.6 puncte pe meci, 5.6 recuperări, 0.7 pase decisive, respectiv 3.8 la eficiență.  Fără nicio urmă de îndoială, experiența sportivelor Cristiana Cutaș (campioană cu ICIM Arad), Eniko Laza sau Bianca Voica (CSU Alba Iulia) este în avantajul lui Petru Eleș, cel care va fi ajutat de pe margine și de Monica Ivan.

Singura debutantă în Liga Națională este Kortni Jones. Fundașul de peste ocean se număra printre piesele de bază ale universității Middle Tennessee, ea aflându-se la primul angajament profesionist din carieră.

Obiectivul fostelor vicecampioane ale României este clasarea între primele opt echipe ale campionatului. CSM se va reuni joia viitoare.

*Foto: Dan Bâle

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!