Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nova Vita caută prima victorie cu SCM CSȘ U Craiova

Noémi Csiki

Noémi Csiki
24.01.2014

LNBF
etapa a 15-a

Sâmbătă, 25 ianuarie, ora 12:00

Sala UPM Tîrgu Mureș

0/14 Fișa meciului 1/13

Nova Vita Târgu Mureș va primi vizita echipei CSȘ U Craiova în etapa a 15-a a LNBF sâmbătă, 25 ianuarie.

Deși este vorba despre echipele codașe din clasament, adversarele vor încerca din greu să obțină victoria. Speranțele celor două formații de a obține victorii în alte partide sunt slabe; astfel, Nova Vita este cel mai accesibil adversar pentru Craiova și viceversa. 

În partida tur, echipa Craioveană a obținut prima (și, până acum, singura) sa victorie în fața mureșencelor, cu scorul 67-63, în urma unei partide la care Nova Vita a condus timp de trei sferturi. Aceasta a fost partida pe care Nova Vita a pierdut-o la cea mai mică diferență de scor. Deși nicio echipă nu va retrograda în acest an din LNBF, o victorie ar fi importantă pentru moralul și imaginea gazdelor, care altfel ar intra în linie dreaptă spre un final de sezon fără victorie.

Meciul va fi arbitrat de Ionuț Moraru și Răzvan Opriș, iar observatorul FRB va fi Florin Băloșescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!