Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nova Vita și Sepsi Sfântu Gheorghe se înfruntă în etapa a doua a LNBF

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.10.2014

LNBF
Etapa II


Sâmbătă, 04.10.2014
Ora 15:00


Sala Sporturilor Tîrgu Mureș


 1-0 Fișa meciului 1-0

Nova Vita Tîrgu Mureș va primi vizita celor de la Sepsi Sic Sfântu Gheorghe sâmbătă, de la ora 15:00, în etapa a doua a LNBF.

Ambele formații au debutat cu o victorii în actuala ediție a campionatului: Nova Vita a câștigat la București, în fața Rapidului, iar fetele de la Sepsi au învins pe BC Tymes Timișoara.

Sepsi SIC a produs însă surpriza începutului de sezon, după ce a eliminat campioana CSM Târgoviște din Cupa României. Nova Vita începe sezonul cu un lot aproape complet reconstruit, care pare a avea un potențial ceva mai mare decât lotul de anul trecut, dar este încă la început de drum. O victorie împotriva unei formații puternice ca Sepsi ar fi o surpriză de proporții.

Întâlnirea începe la ora 15:00 și va fi arbitrată de Ionuț Moraru și Răzvan Opriș, sub ochii observatorului FRB Stelian Bănică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!