Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nova Vita Târgu Mureș s-a retras din Cupa României

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.09.2013

Formația CS Nova Vita Târgu Mureș a anunțat oficial Federația Română de baschet că renunță la participarea în Cupa României la baschet feminin, ediția 2013/14.

Mureșencele ar fi trebuit să dispute marți (24.09), prima manșă din cadrul primului tur al Cupei României în compania formației CSM Satu Mare. În urma acestei retrageri, elevele pregătite de Petru Eleș avansează în turul următor al competiției, urmând a întâlni formația Teleorman Alexandria.

Până la această oră, motivul retragerii echipei din Târgu Mureș nu este cunoscut. Vom reveni când avem informții suplimentare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    motivul?
    Din cate am auzit acest club este condus de un afacerist dubios din Tg.Mures care isi cam bate joc de oamenii de sport si nu numai.

    cu 10 ani în urmă (24.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!