Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

O nouă evoluție foarte bună pentru L'Oreal Price

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.02.2014

Americanca Universității CSM OradeaL'Oreal Price (nr. 23), a terminat pentru a 5-a oară în acest sezon în double-double, în disputa pierdută de bihorence pe terenul celor de la Danzio Timișoara, scor 65-76, într-un meci care a contat pentru etapa a 17-a a LNBF. 

L'Oreal a fost prezentă pe parchet timp de 38 de minute, timp în care a marcat 17 puncte și a recuperat 10 mingi (7 defensive și 3 ofensive). De asemenea, jucătoarea bihorencelor a mai contribuit cu 5 pase decisive, 5 intercepții și 6 mingi pierdute, totul pentru un indice de 20 de unități în dreptul eficienței. Cele 17 puncte au fost macate pe mâna a 3 reușite din 11 încercări din interiorul semicercului, una din una de la distanță, respectiv 8 din 11 de la libere. 

Price este singura jucătoare din Liga Națională care a izbutit până în prezent în această stagiune un triple-double. Performanța a fost înregistrată în meciul cu Phoenix Galați de acum 2 etape, atunci sportiva a terminat cu 16 puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive. 

*Foto: Facebook Sepsi Sic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!