Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

O simplă formalitate pentru Univ. Goldiș ICIM Arad

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
08.03.2013

Sala Sporturilor Arad

Sambata, 9 martie

Ora 16

 20 - 2 Fișa meciului 0 - 24

 

Partida va fi găzduită de Sala Sporturilor din Arad, sâmbătă 9 martie începând cu ora 16 și va fi arbitrată de o brigadă formată din Gabriela Istvan și Cristian Trofim supervizati de Alexandru Columbean.

Pe arădence le așteaptă probabil cel mai facil meci din acest sezon, Universitatea CSM Oradea pierzând până acum toate cele 24 de partide disputate. Ne așteaptă o partidă cu schimbări de linie ca la hochei, Dan Moraru apelând de obicei în meciurile ușoare la împărțirea lotului în două garnituri folosite alternativ. De partea cealaltă, orădencele nu pot emite mari pretenții și cum următoarea (și ultima) adversară le va fi Danzio Timișoara (echipă ce se luptă pentru calificareain playoff), probabil vor încheia campionatul fără victorie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!