Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Oficial. Mihai Săndulache a fost suspendat 6 luni

Oficial. Mihai Săndulache a fost suspendat 6 luni

Federația Română de Baschet a comunicat abia astăzi, 5 aprilie, decizia luată de Colegiul Reunit al Arbitrilor și Comisarilor de Baschet în data de 27 martie 2022 cu privire la prestația arbitrilor de la meciul din LNBF dintre CSM Alexandria și FCC Baschet UAV Arad.

Comunicatul emis de FRB este următorul:

„Colegiul Reunit al Arbitrilor si Comisarilor de Baschet a analizat prestatia arbitrilor de la meciul din etapa XXVI-a din LNBF, dintre echipele CSM Alexandria si FCC Baschet UAV Arad si a luat decizia nr. 3/27.03.2022.

In Decizia mai sus mentionata, se precizeaza urmatoarele:

”In urma raportului comisarului jocului (Bedir Sefer), a rapoartelor celor 3 arbitri prezenti la meci (Sandulache Mihai, Anutei Cristina, Handrea Claudia) si a raportului Comisiei de Video-Observeri (Martinescu Fabiana), s-a analizat prestatia brigazii de arbitri a meciului dintre echipele CSM Alexandria si FCC Baschet UAV Arad, disputat in data de 23 martie, in localitatea Alexandria, din cadrul etapei 26 a LNBF, s-au constatat urmatoarele:

– greseli repetate de interpretare ale Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet de catre arbitrul Sandulache Mihai.

– probleme de mecanica, in deplasare, acoperirea zonelor precum si nerespectarea zonei de responsabilitate.

– comportament neadecvat fata de partenerii arbitri.

CRAbC decide:

Suspendarea arbitrului Sandulache Mihai pe o perioada de 6 luni, conform al „Regulamentului de Organizare si Functionare a Activitatii Arbitrilor de Baschet din Romania”.

Decizia semnata de presedintele CRAbC, Marius Marinescu, va fi comunicata si arbitrului.”

Sancțiunea primită de Mihia Săndulache nu există în „Regulamentului de Organizare si Functionare a Activitatii Arbitrilor de Baschet din Romania”, menționat în motivarea deciziei. Conform acestui regulament există suspendări de 8/12/24 de etape. Următaorea cea mai dură sancțiune din regulament este suspendare de un an, conform art. H) lit. b) din Anexa I și care prezintă următoarele abateri:

H. Suspendare pentru un an:

               b) greșeli intenționate de arbitraj care au condus în mod­­­ evident la vicierea rezultatului final

 

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    wow
    Absolut superb...
    Pacat pentru el ca rateaza minibaschetul de la Costinesti... L-as fi vazut arbitrand finala acolo.

    cu 2 ani în urmă (06.04.2022) Raspunde
  • T TI :

    In fine...
    Ar fi trebuit de mult suspendat ! Cred ca este arbitrul cel mai controversat din LNBF.Arbitreaza cum vrea,ia decizii clar gresite de multe ori....cauza merita sa fie cercetata !De mult trebuia sa depune plangere chiar colegii lui de breasla,luand des decizii contrare celorlalti doi colegi arbitrii.Nu degeaba este cel mai huiduit arbitru...si spectatorii cunosc regulamentele nu numai arbitrii !

    cu 2 ani în urmă (09.04.2022) Raspunde
  • ovidiu parau :

    Penibil
    A spune despre acest arbitru ca este penibil inseamna a fi prea bland. Am vazut meciul dintre Alexandria si Arad si mi-a dat senzatia unui om care a mizat pe un anumit rezultat si a facut totul ca rezultatul sa fie obtinut. Din pacate acet tip de oameni, care otravesc totul in jurul lor, au patruns pana la cele mai inalte pozitii, de unde pot sa faca orice. Ar merita sa fie luat la intrebari, poate chiar de vreun procuror, daca mai exista oameni in tara asta care cred in cinste, in respectarea legii si a regulilor, a spiritului de fair play si a competitiei. Altfel in curand fiecare isi va face drepate singur, sau cei mai multi vor pleca din acest fenomen, iar in curand baschetul feminin va fi istorie. Sinistru personaj ...

    cu 2 ani în urmă (18.04.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Pentru cei care se uita si pe Facebook, tipul e intr-un delir total, se razboieste cu toata lumea, cu un limbaj absolut suburban. Oare cat mai vor cei de la FRB sa se asocieze cu un astfel de personaj? Chiar nu vreau sa fac nici o legatura cu fratele sef de comisie, dar deja lucrurile au mers mult prea departe...

    cu 2 ani în urmă (19.04.2022) Raspunde
  • Dady2800 :

    Strungarilor...!!!
    NU VA PLACE?? NU VA MAI UTAAATI !! Ca nu v a întrebat nimeni ce părere aveți.. :))))) Ce om din baschet a venit vreodată la voi la strung sa va zică cum sa piliți piesele? Va dați voi cu parerile de care nimănui nu îi pasă...ati tabarat ca hienele pe om zici ca cine stie pe cine a omorât! Va pierdeți viețile anoste pe forumuri de căcat sa le faceti trafic:))))) hai sariti acum ca flămânzii ca v am dat material..!!

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022) Raspunde
  • Un Strungar :

    Dady
    Ce nume predestinat pentru pușcărie! Acolo unde va ajunge și ciumpalăul ăla. După ce va toca toți banii familiei pe avocați. Tema de casa e să exerseze frac-su aruncarea de 3. Că nu peste multă vreme va avea să-i arunce arunce chiftele pe geam la Poarta Albă. Partea mișto e că nici nu bănuiește nimic. Deși papagalul și-a făcut-o cu mâna lui. Ce panaramă! :))))) Te pup Dady! Învârti-mi-ai strungul!

    cu 2 ani în urmă (20.04.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!