Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Braşov a învins-o pe BCM Danzio în "cel mai important meci" al oaspetelor

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
10.12.2012

Înfrângere amară pentru BCM Danzio la Braşov. Deşi s-a pregătit special pentru jocul cu Olimpia, echipa de pe Bega a cedat sub Tâmpa, 52-53 (13-8, 10-18, 19-16, 11-10).

Panterele roz au evoluat slab în prima parte a jocului, dar au recuperat in sfertul doi si au intrat la cabine cu un avantaj de 3 puncte. Aflată în partea a doua a clasamentului, echipa din Braşov s-a ţinut aproape, iar după 30 de minute de joc scorul era egal.

In ultimele zece minute s-a jucat cu garda jos, iar la final Olimpia s-a impus la un singur punct, spre dezamăgirea timişorencelor care vizau o victorie în ultima deplasare din acest tur.

Biljana Pesovic cu 16 puncte şi Tiffany Brown cu 14 au fost principalele marcatoare ale alb-violetelor, în timp ce de la gazde s-au remarcat Stjepanovic cu 18p, Thornton cu 12 şi Cursaru cu 10.

Trupa de pe Bega a coborât până pe locul 8 şi a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă. Bănăţencele vor evolua în ultima etapă din tur, acasă, cu Universitatea CSM Oradea, formaţie care nu a câştigat niciun meci în acest sezon. În schimb, Olimpia Braşov va juca în deplasare cu Olimpia Bucureşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!