Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov a trecut la pas de CSM Satu Mare

Ionuț Greere

Ionuț Greere
08.10.2014

LNBF

Etapa III

87-72

Sala D.P. Colibaşi

 

2-1 Statistică 1-2

Într-un meci din etapa cu numărul 3 a Ligii Naționale de Baschet Feminin, Olimpia CSU Brașov s-a impus în propriul fief în fața celor de la CSM Satu Mare cu scorul de 87-72. Scor pe sferturi: 22-17, 15-17, 26-21, 24-17.

Brașovencele au dominat partida și au câștigat trei din cele 4 perioade ale partidei și obțin al doilea succes în campionat. De partea cealaltă, sătmărencele se află la a doua înfrângere consecutivă.

Pentru Olimpia, Brithney Jones a totalizat 23 de puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive, Gabriela Irimia a dăugat 18 puncte și 2 pase decisive, iar Carla Bartee a terminat meciul cu 16 puncte și 4 recuperări. În replică, pentru Satu Mare s-au remarcat Aslehy Adams cu 22 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive și Renee Ross cu 13 puncte și o recuperare.

În ceea ce privește partea statistică, gazdele au terminat partida cu procentaje de 58 % (15/26) la aruncările de 2 puncte, 48% (14/29) la arunăcrile din adara semicerului și 83 % de la linia de libere. Oaspetele au terminat partida cu 27/40 la aruncările din interiorul semicercului, 3/10 la aruncările de la distanță și cu 9 libere marcate din cele 12 acordate.

În etapa următoare Olimpia Brașov va juca tot pe teren propriu când vor întâlni rapid București. CSM Satu Mare va întâlni acasă Universitatea Cluj.

*Foto: Facebook Olimpia Braşov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!