Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov câștigă la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
23.10.2013

Universitatea Cluj-Napoca a suferit o nouă înfrângere în Liga Națională de baschet masculin. După ce au suferit eșecuri în primele trei runde ale campionatului, fetele pregătite de Florin Covaciu au cedat astăzi și în fața formaței Olimpia CSU Brașov. Sportivele de sub "Tâmpa" au câștigat în Sala Sporturilor "Horia Demian" cu scorul de 72-52.

Olimpia începe perfect actul întâi, pe care îl încheie cu un avantaj de 9 lungimi, 9-19. "Alb-negrele" își mai revin și astfel sfertul al doilea devine cât se poate de atractiv. Totuși, elevele lui Dan Calancea se mențin la conducere și își adjudecă al doilea succes stagional.

Cu 23 de puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive, Zdenka Kovacevic a fost cea mai bună jucătoare a încleștării. Baschetbalista ex-iugoslavă a fost secondată de Natasa Bucevac, autoare a 16 puncte, 5 recuperări și 4 assist-uri.Vladenka Erak a izbutit de asemenea 15 puncte.

De partea cealaltă, Andreea Pop a totalizat 21 de puncte, o minge recuperată și o pasă decisivă. Judith Kajdacsi s-a remarcat cu 14 puncte și 9 recuperări.

În etapa următoare, Olimpia Brașov se deplasează pe terenul timișorencelor de la Danzio. În schimb, "U" dă piept cu Sepsi Sic Sfântu Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!