Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov câștigă la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
15.12.2013

Liga Națională de Baschet Feminin
Etapa 12

62-95
(23-29, 13-15, 12-25, 14-26) 

 Sala Univ. Petru Maior
Tîrgu Mureș 

0-12 Statistica 6-6

În ultima partidă a anului de pe teren propriu, Nova Vita a cedat în fața Olimpiei Brașov cu scorul 62-95.

Deși au jucat cu doar șapte jucătoare valide, mureșencele au reușit două sferturi decente, în care nu au permis echipei oaspete să se distanțeze decisiv, iar pe la mijlocul sfertului doi, după un parțial de 10-0, Nova Vita a trecut la conducere (33-31). Olimpia s-a adunat însă și la pauză avea deja un avantaj de 8 puncte (36-44).

A doua jumătate a partidei practic nu mai are istoric: Olimpia a continuat să își mărească ecartul, câștigând până la urmă toate cele patru sferturi, iar ultimele două la diferențe de peste 10 puncte.

Pentru Olimpia, Zdenka Kovacevic a reușit 30 de puncte și 8 pase decisive, iar la Nova Vita, Andrea Vincze a terminat cu 16 puncte și 8 recuperări.

Olimpia are astfel 6 victorii și 6 înfrângeri în sezon și urmează să primească vizita echipei din Craiova, în timp ce Nova Vita, pe ultima poziție în clasament, se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru a juca ultimul meci din acest an calendaristic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!