Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov, din nou imbatabilă pe teren propriu

Dan Oancia

Dan Oancia
15.11.2014

Baschetbalistele de la Olimpia Brașov le-a întrerupt șirul de cinci victorii consecutive celor de la BCM Tymes Politehnica Timișoara. Venite cu un moral ridicat în orașul de la poalele Tâmpei, jucătoarele alb-violete au avut un început mai slab de partidă pe care nu l-au putut redresa ulterior, cedând cu scorul de 86-74.

Fiind pe locul secund într-un clasament al jocurilor disputate pe teren propriu, brașovencele au condus cu 11 puncte diferență după primele 10 minute scurse din joc. Până la pauza mare, echipa antrenată de Ljubomir Kolarevic a micșorat din diferență, câștigând sfertul secund cu scorul de 25-22, astfel că la pauza mare tabela arăta 47-41 în favoarea gazdelor.

După revenirea de la cabine oaspetele au părut mai decise. Gruparea de pe Bega s-a apropiat la un ecart de doar șase puncte când mai erau doar 10 minute din întâlnire. Totuși, aportul terenului propriu și valoarea amfitrioanelor și-au făcut simțite prezenţa în ultimul sfert pe care acestea l-au câștigat cu 25-17, stabilind astfel scorul final 86-74.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost B. Jones, care a încheiat cele 40 de minute cu 37 de puncte, 3 recuperări și patru pase decisive. Colega sa, Bartee, a urmat-o în clasamentul celor mai bune marcatoare, trecându-și în cont și un „double-double”, cu 16 puncte și 19 recuperări. De la BCM Tymes Politehnica Timișoara Pesovic a fost din principala „gură de foc”, încheind cu 25 de puncte, șase recuperări și patru pase decisive, urmată de Karakasevic, cu 22 de puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă.

Echipa timișoreană va evolua în sezonul viitor pe teren propriu, contra Universității Cluj-Napoca, în vreme ce Olimpia Brașov va veni în vestul țării pentru a susține jocul împotriva echipei ICIM Arad.

*Foto: newsbv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!