Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Braşov forţează play-off-ul pe teren lui BCM Danzio

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.03.2013

LNBF

sâmbătă, ora 15:00

11-13 Fişa meciului 10-15

Sâmbătă, în penultima etapă a sezonului regulat din LNBF, BCM Danzio Timişoara primeşte vizita Olimpiei Braşov. Gazdele vor să răzbune eşecul din tur, atunci când ardelencele s-au impus cu 53-52. Cele două echipe sunt vecine de clasament. Danzio ocupă locul, iar Olimpia e pe 8.

BCM Danzio Timişoara vine după trei eşecuri la rând, cu Târgovişte, Satu Mare şi Arad şi are nevoie de o victorie cu Olimpia pentru a-şi păstra locul în clasament. Panterele au un bilanţ de 8 victorii şi 4 eşecuri pe teren propriu, iar la general conduc Braşovul cu 5-2. Elevele lui Dan Ionescu mizează în continuare pe Tiffany Brown şi Biljana Pesovic, dar şi pe Adina Stoiedin care se află la cel bun sezon din carieră.

Olimpia Braşov ocupă locul 8, dar are un meci în plus faţă de Danzio şi Sportul Studenţesc, formaţie aflată imediat sub linia primelor opt şi cu care se luptă direct pentru un loc de play-off. Astfel, ardelencele vin după victorie la Timişoara şi speră să repete evoluţia din meciul tur, cel puţin din prisma rezultatului. Olimpia are 4 victorii pe teren străin şi 8 înfrângeri, dar speră să îmbunătăţească acest capitol.

Partida dintre BCM Danzio şi Olimpia Braşov are loc sâmbătă, de la ora 15:00, la Sala C. Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!