Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Braşov găzduieşte campioanele

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
18.02.2014

LNBF


Miercuri, 19 februarie, ora 12

Sala D. P. Colibași

11- 8 Fișa meciului 18 - 1

 

Galben-albastrele par să aibe o misiune uşoară mâine sub Tâmpa, ocazia perfectă pentru a pregăti duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe de sâmbătă. Elevele lui Jose Araujo se vor reîntâlni cu fosta colegă din sezonul precedent, Carla Bartee. Jucătoarea americană are un parcurs excelent în ultima perioadă reuşind constant să treacă de 10 puncte şi 10 recuperări pe meci.

Aşa cum ne-a obişnuit, echipa lui Dan Calancea va încerca să joace cât mai bine indiferent de adversar. Sonia Ursu nu este complet integrată în sistemul braşovencelor dar jucătoarea sosită din Coreea de Sud a dovedit că poate aduce un plus de valoare inclusiv în precedentă partidă susţinută împotriva echipei din Alba Iulia.

Din păcate programarea meciului la ora 12 într-o zi lucrătoare va priva pe mulţi iubitori ai baschetului din Braşov să asiste la această dispută. Brigada de arbitri ce va conduce partida este compusă din Gabriel Dima şi Dragoş Stan supervizaţi de comisarul Nicolae Danețiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!