Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov învinge categoric pe SCM Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.12.2013

Într-o partidă din ultima etapă a turului din LNBF, CSU Olimpia Brașov le-a administrat baschetbalistelor de la SCM Craiova o înfrângere drastică, scor 100-43 (20-5, 25-18, 30-13, 25-7).

Din tabăra învingătoarelor s-au remarcat Erak 19 puncte, Bucevac 16, Kovacevic 14, Cioroiu 13, Boltașu 10, respectiv Avram 10. De la SCM Craiova, cea mai bună marcatoare a fost Motăneanu cu 22 de puncte. 

Vom reveni cu cronica partidei! 

_______________

Baschetbalistele de la CSU Olimpia Brașov conduce la pauză pe SCM Craiova, scor 45-23 (20-5, 25-18), într-un meci din cadrul ultimei etape a Ligii Naționale de Baschet Feminin. 

După primele 20 de minute ale jocului, cea mai bună marcatoare din lotul gazdelor este Erak cu 15 puncte (4 recuperări). De cealaltă parte, din tabăra oltencelor, Motăneanu a pus 14 puncte pe tabelă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!