Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov își dorește revanșa pe teren propriu cu FCC Baschet Arad

Olimpia Brașov își dorește revanșa pe teren propriu cu FCC Baschet Arad

În etapa a 5-a din faza a doua a Ligii Naționale de baschet feminin, grupa A, vor avea loc miercuri, 5 februarie, două partide. Duelul din această rundă dintre CSM Satu Mare și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este amânat pentru data de 25 februarie. Astfel, se vor disputa următoarele meciuri:

 

 Olimpia Brașov - FCC Baschet Arad (ora 17:00)

Brașovencele au cedat în etapa trecută în deplasare cu ”U” Cluj, scor 91-80, și au pierdut ambele confruntări directe cu echipa arădeană din acest sezon, disputate în Cupa României, scor 60-66 acasă și 78-60 pe terenul formației galben-albastre. Olimpia se află pe locul 5 în clasament cu 2 victorii și 6 înfrângeri.

 

Aradul vine după o înfrângere suferită pe terenul campioanei, scor 61-50, și ocupă poziția a treia cu 4 victorii și 4 înfrângeri. Gruparea din vestul țării a pierdut ultimele două meciuri jucate în deplasare, precedenta înfrângere venind cu CSM Satu Mare, scor 59-51. 

 

CSM Târgoviște - CS Universitatea Cluj-Napoca (ora 18:00)

Tâgoviștencele se află pe ultimul loc în prima grupă valorică cu 2 victorii și 5 înfrângeri, iar clujencele ocupă poziția a patra cu 2 victorii și 6 meciuri pierdute. În etapa trecută, CSM Târgoviște nu a jucat iar în ultimul meci disputat s-a văzut înfrântă acasă de formația din Sfântu Gheorghe, scor 63-89. Clujul a obținut o victorie importantă acasă în ultima etapă, scor 91-80 cu Olimpia Brașov, și se situează pe poziția a patra cu 2 meciuri câștigate și 6 pierdute. Cele două echipe se vor întâlni pentru prima oară în acest sezon.

*Foto: Facebook Olimpia CSU Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!