Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov primește vizita Universității Cluj

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.01.2018

Olimpia Brașov și Universitatea Cluj se întâlnesc astăzi la sala D.P. Colibași într-un meci din etapa a 17-a din Liga Națională. Două puncte sunt între ele în clasament, în favoarea gazdelor.

Formația brașoveană este pe locul 4 cu 22 de puncte și un bilanț de 8 victorii și 6 înfrângeri. Universitatea Cluj-Napoca a ajuns pe 8 după disputarea primelor două meciuri din etapă, cu 20 de puncte după 6 victorii și 8 înfrângeri.

Brașovencele vin după victoria de acasă din restanța cu CSBT Alexandria, de la mijlocul săptămânii. Atunci alb-albastrele s-au impus cu 74-70 după ce au revenit de la -19, fără coșghetera Handford pe teren. Fundașul și-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină. Aceasta a fost suspendată o etapă și a stat deja cu teleormănencele. Americanca va putea să joace cu Universitatea dar trebuie să achite o amendă de 800 de euro. Olimpia are trei victorii la rând acasă, fiind învinsă ultima dată la sala D.P. Colibași în 17 decembrie, de FCC ICIM Arad. 4 victorii și 3 înfrângeri au brașovencele pe propriul teren în acest campionat.

Universitatea Cluj trece prin cea mai bună perioadă din acest sezon după ce a obținut trei victorii consecutive, două acasă cu CSBT Alexandria (85-79 după prelungiri) și cu Sirius Târgu Mureș (85-71), iar între acestea a fost victoria obținută în ultima secundă la Alba Iulia, cu 60-58. Clujencele au 3 victorii și 4 înfrângeri în deplasare.

În tur Olimpia s-a impus la Cluj cu 80-70, la începutul lunii decembrie. Față de acel meci de la Universitatea au plecat Bachvarova și Jez, iar Samburska joacă din ce în ce mai bine. De partea cealaltă, Olimpia a luat-o pe Jez de la Cluj după ce a rămas fără Durrett.

Din 2009 până acum au fost 27 de întâlniri între cele două formații. Brașovencele au câștigat 16 dintre acestea, iar clujencele 11. La ultimul meci de la Brașov, din luna martie, victoria le-a revenit oaspetelor, cu 75-62.

Meciul dintre Olimpia Brașov și Universitatea Cluj se joacă astăzi de la ora 18 la sala D.P. Colibași. Vor arbitra: Alexandra Stan, Șerban Rașoga și Cosmin Prișcă, supervizați de Radu Bucerzan. Partida va fi transmisă de FRB TV pe youtube.

*foto: cjsport.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Brasovul speram sa dea lectia cuvenita Clujului.Cu ciocul petricevist mai mic,si cu victorii brasovene mai mari!!Hai Calancea....

    cu 6 ani în urmă (28.01.2018) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Cioc
    Calancea are ciocul mai mare. El este antrenorul cu cel mai mare papagal dinLNBF.

    cu 6 ani în urmă (28.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!