Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov se deplasează în ultima etapă pe terenul ultimei clasate

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.03.2014

Liga Națională

Etapa 26

Vineri, 21 martie - Ora 11:00

Sala Ion Constantinescu Craiova

14-11 Fișa meciului 1-24

SCM Craiova și Olimpia Brașov dau piept vineri, 21 martie, de la ora 11:00, în Sala Ion Constantinescu din Bănie, într-un meci din cadrul ultimei etape a Ligii Naționale de Baschet Feminin. 

Înaintea acestui meci soarta ambelor echipe este cunoscută. Formația doljeană va termina pa ultima poziție în clasament, având la ora actuală un total de 26 de puncte cu un bilanț de 24 de înfrângeri și doar o singură victorie. De cealaltă parte, trupa de sub Tâmpa va evolua în play-off și va porni în această fază a sezonului de pe poziția a 6-a. Înaintea meciului de mâine cu oltencele, fetele pregătite de Dan Calancea au acumulate 39 de puncte, 14 meciuri câștigate și 11 pierdute. 

Singura victorie înregistrată de SCM Craiova în această stagiune s-a consemnat chiar în etapa cu numărul 2, mai exact în data de 12 octombrie, pe teren propriu, împotriva celor de la Nova Vita, scor 67-63. În rest, de atunci și până în prezent, craiovencele au pierdut de fiecare dată , de multe ori la diferențe de cel puțin 30 de puncte. În ultimele 5 etape, elevele lui Calancea au obținut 3 victorii și 2 înfrângeri. În runda precedentă, Olimpia a trecut pe teren propriu de Nova Vita cu cu 81-40.

Confruntarea de mâine reprezintă cea de-a 8-a întâlnire directă dintre SCM Craiova și Olimpia Brașov. În cele 7 partide anterioare, oltencele s-au impus de 5 ori, în timp ce Olimpia de 2 ori, mai exact în ultimele două meciuri directe. Ultima încleștare dintre cele două combatante s-a consemnat în turul actualei ediții de campionat, atunci când oaspetele de mâine s-au impus cu 100-43.

Partida va fi arbitrată de către o brigadă formată din Alexandru Stamate și Alexandru Ivan, iar comisar din partea Federației Române de Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!