Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov și CSM Satu Mare se întâlnesc în etapa a treia din LNBF

Ionuț Greere

Ionuț Greere
06.10.2014

LNBF

Etapa III

Marţi, 7 octombrie

Sala D.P. Colibaşi

1-1 Statistică 1-1

Marți, în Sala D.P. Colibași, Olimpia CSU Brașov primește vizita celor de la CSM Satu Mare într-un meci din etapa a treia din Liga Națională de Baschet Feminin.

Ambele echipe echipe au bilanț de o victorie și o înfrângere în acest debut de campionat.

În partida de la Brașov sătmărencele se pot baza și pe americanca Toccara Ross, respectiv nou-venită, sârboaica Marija Radovic.

Ardelencele au în Britney Jones cu o medie 24.5 puncte pe meci cea mai bună marcatoare a noului sezon. În vreme ce oaspetele o au pe Andreea Orosz principala marcatoare cu o medie 19 pe meci în cele două partide dispuate până în prezent.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil oaspetelor cu 6 victorii din cele șapte întâlniri directe de până acum. Singura victorie a elevelor lui Dan Calancea a avut loc în sezonul trecut, 70-67, pe 25 ianuarie 2014.

*Foto: olimpiabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!