Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov trece pe teren propriu de Tymes Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.11.2014

Olimpia CSU Brașov a înregistrat o nouă victorie în LNBF după ce a învins în propriul fief pe BCM Tymes Timișoara cu scorul de 86-74 (25-16, 22-25, 14-16, 26-17). 

Cea mai bună jucătoare din lotul pregătit de Dan Calancea a fost B. Jones cu nu mai puțin de 37 de puncte marcate. De asemenea, C. Bartee a terminat în double-double cu 16 puncte și 19 recuperări. De cealaltă parte, de la bănățence, B. Pesovic a înscris 25 de puncte, în timp ce J. Karakasevic a bifat la rândul său un double-double cu 22 de puncte și 12 mingi recuperate. 

Meciul a contat pentru etapa a 11-a din LNBF. În urma acestui rezultat, Brașovul a ajuns la un bilanț de 6 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce Timișoara are la activ tot 6 meciuri câștigate și 6 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată de sub Tâmpa!

 


Baschetbalistele de la Olimpia Brașov sunt în avantaj la pauză pe terenul propriu în fața celor de la BCM Tymes Timișoara, scor 47-41 (25-16, 22-25), într-un meci contând pentru runda cu numărul 11 din Liga Națională de Baschet Feminin. 

 

B. Jones de la Olimpia și J. Karakasevic de la Timișoara au fost cele mai bune jucătoare de pe teren în prima repriză. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!