Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov a câștigat Cupa Sirius, ediția 11

Olimpia CSU Brașov a câștigat Cupa Sirius, ediția 11

BC Sirius Târgu Mureș a găzduit în această săptămână a 11-a ediție a Cupei Sirius, la care au participat alte două echipe din Liga Națională. Olimpia CSU Brașov a câștigat cupa după ce s-a impus în ambele partide, iar mureșencele au fost pe doi, grație victoriei cu CSU Rookies Oradea.

Duelul dintre BC Sirius Mureșul Târgu Mureș și CSU ACS Rookies Oradea a deschis a 11-a ediție a Cupei Sirius, miercuri la prânz. Gazdele s-au impus cu 78-57 (pe sferturi 24-15, 14-7, 19-16, 21-19). Orădencele au disputat al doilea meci la acest turneu după doar șase ore de la startul primului și au cedat la o diferență mult mai mare cu Olimpia CSU Brașov, scor 114-42.

În ziua a doua a avut loc confruntarea pentru Cupa Sirius între cele două formații care au câștigat în cu bihorencele. Olimpia CSU Brașov s-a impus cu 86-54 după ce a luat un avans important în prima repriză. 23-14 a fost la prima pauză, iar la jumătatea partidei tabela arăta 48-28. Sfertul trei a fost unicul adjudecat de mureșence, la două puncte, astfel că la ultima pauză scorul a fost în oglindă, 64-46. Diferența a crescut din nou în sfertul patru, care a avut un parțial de 22-8, astfel că scorul final a fost 86-54. Biljana Pesovic a fost coșghetera partidei decisive cu 25 de puncte pentru învingătoare, iar Brittney Dunbar s-a remarcat de la învinse cu 22 de puncte.

Olimpia CSU Brașov joacă săptămâna viitoare la Cupa Sepsi, patrulater cu semifinale și finale, iar primul meci oficial va fi în 2 octombrie, acasă cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în cadrul grupei Est din LNBF. Sirius și CSU Rookies sunt repartizate în grupa Vest în prima fază a campionatului. Prima etapă din această grupă a fost amânată pentru 9 octombrie, când mureșencele vor primi vizita celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc, iar orădencele vor juca pe terenul Universității Cluj-Napoca.

*foto: Vince Haáz /szekelyhon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!