Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov a întrerupt o serie de opt înfrângeri în campionat

Olimpia CSU Brașov a întrerupt o serie de opt înfrângeri în campionat

Olimpia CSU Brașov s-a impus pe terenul formației CS Rapid București, 94 la 62 sâmbătă (19.02) în cadrul etapei a 21-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Rapid: Stănici Diaconu, Boloni, Kelemen Radin, Bejan, Dinu

Olimpia: Pesovic, Nan, Frîncu, Scekic, Dusanic

Gruparea de sub Tâmpa s-a aflat la conducere din primele minute și a început cu 10-3, ulterior cu reușitele lui Frîncu și Pesovic ecartul să urce la peste 10 diferență, scor 17-5. Run-ul de 14-0 al Olimpiei avea să fie oprit de liberele lui Stănici Diaconu (24-7), dar Brașovul conducea liniștitor după sfertul inaugural, 36-13.

Jucătoarele pregătite de Dan Calancea au fost aproape în câteva rânduri să meargă la +30 pe tabelă în sfertul al doilea. Rapid a terminat prima repriză cu o serie de șapte puncte consecutive, rezultatul la pauză fiind 50-30 pentru Olimpia CSU.

Asemenea parțialului anterior, și în al treilea Rapidul a înscris mai multe puncte, câștigând cu 23-19 sfertul al treilea. Diferența n-a scăzut sub 14 puncte, Olimpia CSU Brașov intrând în ultimele 10 minute cu 69 la 53. Brașovencele au controlat în totalitate sfertul final, în care au încasat nouă puncte, rezultatul final fiind 94-62.

Olimpia CSU ajunge la 3-13 bilanț, iar Rapid coboară la 2-17, cele două formații fiind despărțite de două puncte acum.

Biljana Pesovic (34 de puncte, 14 recuperări) și Florina Stănici Diaconu (38 de puncte) au condus lista marcatoarelor.

*foto: Facebook Olimpia CSU Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!