Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov a transferat până acum trei jucătoare pentru noul sezon

Olimpia CSU Brașov a transferat până acum trei jucătoare pentru noul sezon

Formația de baschet feminin Olimpia CSU Brașov se pregătește pentru noul sezon din Liga Națională. Prin intermediul paginii de Facebook, formația brașoveană a anunțat trei transferuri și o prelungire de contract.

Adina Ciciovan a fost prima noutate a trupei de sub Tâmpa. În vârstă de 19 ani, ea este componentă a naționalei României U20 și a trecut de asemenea pe la loturile tricolore de U16 și U18. A participat la Campionatul Mondial 3x3 din Mongolia în anul 2019 iar în sezonul 2018-2019 a făcut parte din lotul celor la CS Universitatea Cluj-Napoca. Jucătoarea de poziția cinci a evoluat atunci aproape 8 minute pe meci în LNBF.

Ines Corda (foto) este noul conducător de joc de la Olimpia CSU Brașov. Sportiva din Serbia a jucat pentru naționalele U16, U18 și U20 ale țării sale și este colegă la naționala Serbiei de baschet 3x3 cu Biljana Pesovic. În stagiunea trecută, baschetbalista de 24 de ani a strâns medii de 10.1 puncte, 2.3 pase decisive, 1.9 recuperări și 1.2 intercepții pe meci în campionatul Cehiei pentru BLK Slavia Praga.

Ariana Kelemen-Radin va îmbrăca și ea echipamentul Brașovului în sezonul următor. În vârstă de 18 ani, ea este crescută de LPS Arad, echipă alături de care este campioană la categoria U14. De asemenea, a obținut o medalie bronz cu CSȘ Sibiu la categoria U18 în anul 2019, unde a fost o jucătoare de bază. De asemenea, participă constant la competițiile de 3x3 organizate de Sport Arena.

Theodora Dumitru continuă alături de brașovence, a mai anunțat gruparea de sub Tâmpa. În 20 de meciuri din campionatul intern jucate în sezonul 2019-2020, sportiva de 19 ani a reușit în medie 1.9 puncte și 1.7 recuperări pe meci în 13:13 minute petrecute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!