Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov caută să egaleze seria cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.03.2015

Olimpia CSU Brașov se află cu spatele la zid înaintea meciului doi din seria de play-off contra lui Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În prima partidă, formația din Covasna s-a impus cu scorul de 76-42 și se află la o victorie distanță de semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. Elevele lui Dan Calancea sunt obligate să-și apere propriul teren pentru a mai avea o șansă la calificare într-un eventual joc decisiv.

Doar cu Britney Jones nu se face primăvară. La partida pierdută clar la Sfântu Gheorghe, singura remarcată din tabăra Olimpiei CSU Brașov a fost conducătoarea de joc din SUA. Jones a fost singura „brașoveancă” care a marcat trecut de borna celor 10 puncte marcate. Ea a terminat jocul cu 20 de puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. De partea cealaltă, Sepsi SIC a replicat cu trei jucătoare care au terminat în double-double, Janeesha Jeffrey, Stefanie Murphy și Tyaunna Marshall.

Olimpia CSU Brașov nu a câștigat vreun meci în fața lui Sepsi SIC. În cele 7 confruntări precedente, echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus de fiecare dată. În acest sezon, echipa lui Zoran Mikes s-a impus de trei ori iar cea mai mică diferență a fost în meciul din returul sezonului regulat când Sepsi SIC a câștigat la 7 puncte.

Partida a doua dintre Olimpia CSU Brașov și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este programată duminică, 22 martie, cu începere de la ora 16:00 în Sala D.P Colibași din Brașov. Partida va fi oficiată de brigadă de arbitrii formată din Costin Bogdănescu și Alexandra Dinca iar comisar al partidei va fi domul Mihai Caraion.

Așadar, prin prisma palmaresului direct și a ceea ce a arătat în acest sezon, Sepsi SIC pare favorită să încheie seria cu Olimpia CSU Brașov în minim de meciuri. Totuși, o dată revenite acasă, elevele lui Dan Calancea poate vor arăta altă față la fel ca în meciurile din sezonul regulat contra campioanei CSM Târgoviște sau a Univ. Goldiș ICIM Arad. Partida se anunța astfel una atractivă și deschisă oricărui rezultat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!