Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov încheie anul cu o partidă pe teren propriu în fața lui CSU Alba Iulia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.12.2014

Olimpia CSU Braşov

LNBF

Etapa 15

12.12.2014

Ora 16:30

CSU Alba Iulia
9-6 Fișa meciului 11-3

Olimpia CSU Brașov întâlnește vineri, 12 decembrie în propria arenă pe CSU Alba Iulia, într-un meci ce contează pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Partida este programată să demareze începând cu ora 16:30.

Olimpia CSU Brașov înfruntă un palmares direct extrem de dezastruos, în care nu are nici o victorie în fața lui CSU Alba Iulia în 13 meciuri disputate. În sezonul trecut, formația din Alba Iulia s-a impus de trei ori în fața Olimpiei CSU Brașov.

Dacă jocurile direct sunt favorabile echipei conduse de Miroslav Popov, în ultimul joc disputat în LNBF, cele două echipe au înregistrat rezultate diametral opuse. Echipa de sub Tâmpa a învins în Giulești pe Rapid cu scorul de 65-97, în timp ce CSU Alba Iulia a cedat pe terenul lui Phoenix Galați.

Înaintea meciului de la Brașov, Olimpia CSU ocupă locul 6 în clasament cu un record de 9 victorii și 6 înfrângeri în timp ce CSU Alba Iulia ocupă ultima treaptă a podiumului cu 11 victorii și 3 înfrângeri.

Partida de vineri, 12 decembrie, va fi condusă de o brigadă de arbitrii formată din Cosmin Prișcă și Cristian Trofim iar comisar al partidei va fi doamna Svetlana Drăgușin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!