Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov, învinsă la scor în primul meci de pregătire

Olimpia CSU Brașov, învinsă la scor în primul meci de pregătire

Olimpia CSU Brașov a disputat un prim joc de pregătire în această toamnă, la doar trei zile după ce s-a reunit în noua formulă. Alb-albastrele au jucat pe terenul campioanei Bulgariei, care avea deja două amicale disputate. Montana 2003 s-a impus cu 82-53 în primul duel al dublei cu formația brașoveană.

Montana 2003 a jucat săptămâna trecută două jocuri de pregătire acasă, câștigate cu 82-37 și 95-54 cu Kraljevo, astfel că era la a 3-a partidă de verificare. Olimpia CSU Brașov s-a reunit marți și a avut o rotație scurtă la primul amical al toamnei.

Diferența s-a făcut încă din primele zece minute pentru formația la care evoluează și Matea Tavic, care a jucat în ultimii patru ani la echipe din campionatul românesc. Montana a început partida cu un run de 15-0 și conducea cu 29-13 la prima pauză, iar la jumătatea partidei scorul era 50-24. Jocul a continuat să curgă în aceeași direcție după revenirea de la vestiare, astfel că la ultima pauză tabela arăta 70-33. Sfertul patru a fost adjudecat de brașovence, cu un parțial de 12-20, astfel că scorul final a fost 82-53.

Biljana Pesovic și nou-venita Nikolina Zubac au fost cele mai bune marcatoare ale Olimpiei, cu câte 13 puncte, urmate de Romina Filip cu 10 puncte. Hristina Ivanova a fost coșghetera partidei cu 14 puncte, iar de la gazde s-au mai remarcat Dimana Georgieva cu 13 puncte și Radostina Dimitrova cu 12.

Montana 2003 și Olimpia CSU Brașov se întâlnesc și sâmbătă într-un nou amical, programat de la ora 12.

*foto: chervenkarton.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!