Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov își propune victoria în meciul cu Universitatea Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.11.2014

LNBF

05 noiembrie 2014, ora 16:30

 Sala D.P. Colibaşi
Universitatea Cluj-Napoca
4-4  Fișa meciului 2-7

Olimpia CSU Brașov primește vizita Universității Cluj-Napoca în etapa a 9-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Înaintea acestei partide, echipa gazdă ocupă locul 8 în clasament cu 4 victorii și 4 înfrângeri în timp ce adversara de miercuri, 5 noiembrie, se află abia pe 10 cu 2 victorii și 7 înfrângeri.

Cele două formații se întâlnesc după în etapa precedentă au suferit înfrângeri pe propriul teren. Olimpia CSU Brașov a pierdut acasă cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în timp ce clujencele au cedat în Sala Sporturilor Horia Demian în fața lui Phoenix Galați.

În confruntările directe, cele două echipe se află al egalitate, cu câte 8 victorii fiecare. Olimpia CSU Brașov a reușit să câștige ultimele 5 întâlniri directe cu universitatea Cluj-Napoca, clujencele învingând ultima dată formația de sub Tâmpa în 2012.

În ultimele 5 partide, cele două echipe s-au comportat asemănător, fiecare câștigând câte 2 partide și pierzând 3.

Britney Jones este jucătoarea exponențială pentru Olimpia CSU Brașov în acest start de sezon, americanca acumulând medii de 23.6 puncte și 5.6 pase decisive pe meci.

De la Cluj, Annie Kassongo pare a fi cea mai periculoasă jucătoare, cu medii de 11.0 puncte, 7.7 recuperări și 1.8 pase decisive pentru 14.8 la eficiență.

Partida dintre Olimpia CSU Brașov și Universitatea Cluj-Napoca se joacă la Sala D.P. Colibaşi, miercuri, 5 noiembrie, începând cu ora 19:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!