Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov și Sepsi-SIC se întâlnesc pentru a treia oară în ultima perioadă

Olimpia CSU Brașov și Sepsi-SIC se întâlnesc pentru a treia oară în ultima perioadă

Olimpia CSU Brașov și Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe joacă primul meci din Liga Națională de Baschet Feminin în anul 2022, cele două urmând să se dueleze într-o partidă amânată din cadrul etapei a 12-a.

Sepsi a trecut în sferturile de finală ale Cupei României de formația de sub Tâmpa cu 240-101 la general, după ce a marcat în ambele partide jucate în Sepsi Arena peste 100 de puncte. Trupa antrenată de Zoran Mikes a devenit astfel prima calificată în Final Four-ul CRBF.

Duelul din campionat va fi al patrulea din runda cu numărul 12, în care s-au jucat trei meciuri pe 23 decembrie 2021, alte două dispute fiind amânate.

Brașovul se află într-o serie de trei eșecuri în campionat, competiție în care stă pe locul 12 cu 2-8 bilanț. Singurele victorii pentru formația pregătită de Dan Calancea au venit pe teren propriu, cu AC Triumf Botoșani și CS Rapid București.

De cealaltă parte, Sepsi este pe podiumul LNBF, cu 9 victorii și un singur eșec, pasul greșit fiind pe teren străin, la Satu Mare. Campioana României are opt meciuri câștigate la rând, cea mai lungă serie din campionat.

Brașovul are procentaje bune la aruncările de 2 puncte (48.6%) și la cele de 3 puncte (31.1%), fiind în Top 5 din campionat la aceste capitole. Sepsi se află în afara pozițiilor de podium doar la procentajul aruncărilor libere transformate (72.0%), unde e doar pe locul cinci în ligă.

Biljana Pesovic conduce cele mai importante date statistice pentru Olimpia Brașov, cu medii de 19.3 puncte, 8.5 recuperări și 4.9 pase decisive. Brianna Fraser are 23.2 puncte și 9.3 recuperări în medie pentru Sepsi, iar Ioana Ghizilă contribuie cu 4.3 pase decisive.

Meciul se dispută pe 5 ianuarie de la ora 17.30 în Sala Sporturilor „D.P. Colibași” din Brașov.

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!