Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov și “U” CSM Oradea se întâlnesc în prima etapă a LNBF

Marius Petri

Marius Petri
26.09.2014

LNBF

Etapa I

sâmbătă, 27 septembrie

ora 16:00

 

Sala D.P. Colibași

  Fișa meciului

În prima etapă a sezonului 2014/2015 din Liga Națională de Baschet Feminin, Olimpia CSU Brașov va primi vizita formației Universitatea CSM Oradea pe parchetul sălii D.P. Colibași.

Cele două echipe au avut un debut nefericit de an competițional, ratând calificarea în sferturile Cupei României. Gruparea de sub Tâmpa a avut speranțe mari după meciul tur câștigat pe teren propriu cu Alexandria, însă teleormănencele au profitat de avantajul terenului propriu în retur și au întors rezultatul, reușind să acceadă în faza următoare a competiției. De cealaltă parte, “U” CSM Oradea a suferit două înfrângeri drastice contra vice-campioanelor de la ICIM Arad, pierzând ambele partide ale dublei manșe la peste 20 de puncte.

În ceea ce privește confruntarea ce se va desfășura sâmbătă începând cu ora 16:00, toți factorii le indică pe brașovence drept favorite. Echipa antrenată de Dan Calancea a avut rezultate net superioare în sezonul trecut, când s-a calificat în play-off de pe poziția a șasea a Ligii Naționale, în vreme ce formația orădeană a încheiat campionatul pe locul al zecelea.

De asemenea, și scorul întâlnirilor directe le avantajează pe baschetbalistele de la Olimpia CSU. Oradea n-a mai reușit să învingă în meciurile cu brașovencele din martie 2011, bilanțul la momentul actual fiind 8-2 în favoarea sportivelor din Brașov. Rămâne de văzut, însă, dacă “U” Oradea va reuși să producă surpriza și să înceapă cu dreptul această ediție de campionat, împotriva indicatorilor potrivnici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!