Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov, ultima echipă calificată în semifinalele LNBF

Olimpia CSU Brașov, ultima echipă calificată în semifinalele LNBF

Olimpia CSU Brașov este ultima echipă calificată în semifinalele din Liga Națională de baschet feminin. În al doilea meci din sferturi cu CSM Târgoviște, brașovencele s-au impus pe propriul teren cu scorul de 80 la 73.

Olimpia CSU Brașov - CSM Târgoviște 80-73 (24-19, 9-14, 15-18, 19-16, 13-6)

Întâlnirea din sala D.P. Colibași a fost extrem de disputată și a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a fi stabilită învingătoarea. După primele două sferturi, scorul de pe tabelă era egal, 33-33. Înaintea ultimelor zece minute din timpul regulamentar, trupa dâmbovițeană avea un avantaj de 3 lungimi pe tabelă, scor 48-51.

În sfertul patru, cele două combatante au alternat la conducere iar pe final se părea că jucătoarele antrenate de Cătălin Tănase vor ieși învingătoare din această confruntare. Totuși, formația de sub Tâmpa a reușit să egaleze și să ducă partida în overtime. Cu patru secunde rămase din sfertul al patrulea, la scorul de 65-67, Sara Dickey a interceptat mingea la o repunere a lui CSM Târgoviște și a înscris simplu pe contraatac.

În ultimele secvențe din prelungiri, Brașovul a reușit să se distanțeze pe tabelă și să obțină calificarea în careul de ași, acolo unde o va întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

Principalele marcatoare

Brașov: Pesovic 33 de puncte, Corda 23 de puncte, Dickey 12 puncte

Târgoviște: Stoenescu 28 de puncte, Chivu 17 puncte, Tănase 9 puncte

*Foto: Olimpia CSU Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!