Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Oradea primeşte vizita CSBT Alexandria

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
20.03.2014

LNBF Etapa XXVI

Sala Sporturilor Antonio Alexe Oradea

Vineri, 21 martie, ora 11

8 - 17 Fișa meciului 17 - 8

Cu poziţia a 5-a asigurată indiferent de rezultatul partidei, pentru echipa din Teleorman acesta va fi un ultim test înaintea turneului final al Cupei României ce se va disputa la mijlocul săptămânii viitoare la Târgovişte. Nici pentru gazde înfruntarea nu are o miză prea mare, în funcţie şi de rezultatul întâlnirii Rapid Bucureşti CSM Satu Mare putând decide ordinea în care Oradea şi Rapidul ocupă poziţiile 10 respectiv 11 la finalul sezonului regulat.

Oradea are un moral bun după ce a trecut în ultimele două partide disputate adversarele din Craiova respectiv Târgu Mureş, dar Alexandria are totuşi un alt calibru faţă de cele două codaşe ale LNBF. Fetele antrenate de Mădălin Piperea par să fi depăşit momentul neplăcut în care 3 jucătoare din Statele Unite au ales să părăsească România de teama conflictului din Ucraina şi au câştigat ultimele 3 meciuri disputate.

Partida se va disputa vineri incepând cu ora 11 în Sala Sporturilor Antonio Alexe din Oradea şi va fi arbitrată de o brigadă 100% feminină compusă din Andrada Csender şi Gabriela Istvan. Comisarul delegat al FRB este d-l Cristian Ungurian.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!