Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Partida dintre FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare se mută la Timișoara

Partida dintre FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare se mută la Timișoara

Partida tur din sferturile Cupei României, dintre FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare, care urmează să se dispute miercuri, 29 decembrie, de la ora 18:00, se va juca în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, arată site-ul aradon.ro.

Clubul arădean a apelat la această variantă pentru că nu a vrut să riște o înfrângere la „masa verde”, întrucât oficialilor formației de pe malul Mureșului se tem că în cazul în care începe ploaia în timpul jocului, apa s-ar putea infiltra prin tavan și să inunde parchetul.

„Veste tristă pentru suporterii galbeni-albaştri. Prima manşă a sfertului de finală din Cupa României dintre FCC Baschet UAV Arad şi CSM Satu Mare nu se va mai disputa cum era programat iniţial în oraşul nostru. Datorită (sic!) unor avarii apărute la acoperişul sălii Sporturilor „Victoria” din Arad, ca urmare a ploilor din ultimele zile care se infiltrează prin acoperiş şi se scurg pe parchet, cele două echipe sunt în imposibilitatea de a desfăşura partida în conditii optime. Clubul a fost nevoit să mute duelul în altă locaţie. Cea mai apropiată arenă omologată se află la Timişoara, în sala „Constantin Jude”. Startul întâlnirii rămâne pentru ora 18. Transmitem scuze suporterilor arădeni pentru inconvenientul apărut şi mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul clubului.

Cu o zi înainte președintele clubului, Marcel Urban, a anunțat că existau șanse mari ca meciul cu Satu Mare să se mute:

„Există un risc enorm să nu putem juca partida din cauza condițiilor meteo. Se pare că va și ploua și nu va fi frig să înghețe sus. Din păcate, ploaia se scurge chiar pe mijlocul terenului și sub un panou, punând un semn mare de întrebare dacă jucăm la Arad, Timișoara, Oradea sau Deva. Peste vreo trei ore probabil că o să știm rezultatele discuțiilor cu sălile din acele orașe”, declara președintele clubului, Marcel Urban.

*foto: facebook FCC Baschet UAV Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!