Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Patrick Richard, cel mai bun marcator al lui U-BT chiar de ziua mamei lui

Patrick Richard, cel mai bun marcator al lui U-BT chiar de ziua mamei lui

U-BT Cluj-Napoca a obținut vineri, 15 martie, o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin și rămâne neînvinsă pe plan intern în acest sezon. După un prim sfert echilibrat, ardelenii și-au dat drumul la joc și au dominat, mai ales în ultimul act, câștigând cu 100 la 76.

Cel mai bun marcator al campioanei României a fost Patrick Richard, care a adunat 15 puncte și 4 recuperări. Iată ce a declarat căpitanul alb-negrilor:

Evident, încă nici nu am procesat complet înfrângerea din EuroCup, fiindcă am revenit rapid pe teren. Dar trebuie să mergem mai departe. Suntem recunoscători pentru campania pe care am avut-o însă acum ea s-a terminat și avem alte obiective pe care vrem să le atingem. Vrem să ne apărăm titlul. Despre asta este vorba: mergem mai departe, avem mentalitate de tip „următorul meci”, am gândit așa tot sezonul. Ne-am dorit să ieșim pe teren și să le arătăm fanilor că îi apreciem pentru faptul că au fost cu noi tot sezonul.

Întrebat despre faptul că toți cei 11 baschetbaliști de pe foaia de joc a clujenilor au izbutit să înscrie, Richard a spus următoarele:

E excelent, mai ales pentru jucătorii mai tineri. Încrederea le crește în meciuri ca acestea și îi tratăm ca pe niște coechipieri, nu ca pe niște tineri. Avem așteptări de la ei. A fost minunat că au marcat toți, că ne-am bucurat pe teren și astfel încercăm să uităm de înfrângerea din EuroCup. Trebuie să ne concentrăm pe următoarea sarcină și anume pe meciurile din campionat.

La final, liderul „studenților” a spus câteva cuvinte și despre performanța sa, acesta fiind cel mai bun marcator al echipei chiar de ziua mamei lui, în contextul în care familia sa trece printr-o perioadă foarte dificilă:

E incredibil. Am înscris 15 puncte și ziua mamei mele e în 15. Asta e lumea mea. Evident, trecem printr-o perioadă foarte dificilă și mai ales mama mea. Așa că încerc să dau ce am mai bun. Baschetul e singurul lucru care mă face să trec peste această situație. E sanctuarul meu. Mă bucur să fiu alături de băieți și iubesc baschetul cu tot ce sunt.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!