Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Patru transferuri pentru Nova Vita Târgu Mureș

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.01.2011

Echipa de liga a doua CS Nova Vita Târgu Mureș a legalizat, miercuri, la federația de specialitate patru transferuri. Conform FRB, pentru Divizia B, perioada de achiziții a început pe 17 ianuarie și se va încheia pe 31 ianuarie. Gruparea ardeleană are ca obiectiv, la finalul sezonului, promovarea în Divizia A, la feminin.

Astfel, jucătoarele Luminița Manta, Andreea Nemeș (foto, la minge), Emese Gal și Tekla-Boroka Paraidi vor evolua, din cea de-a doua parte a sezonului, pentru echipa CS Nova Vita Târgu Mureș. Tot la gruparea ardeleană mai sunt legitimate Mirela Frățilă, Alexandra Petre și Dana Cioacă. În primul turneu al Campionatului Național feminin Under 20 și de Divizia B, formația din Târgu Mureș a pierdut toate cele patru meciuri din seria a doua.

Luminița Manta a fost legitimată, în urmă cu un sezon, pentru campioana României, MCM Târgoviște Jucătoarea, în vârstă de 21 de ani, evoluează pe postul de pivot și are 1,92 metri înălțime. Andreea Nemeș a venit de la LPS Alba Iulia, grupare cu care și-a reziliat, de comun acord, contractul, și are 23 de ani. Nemeș poate fi folosită atât ca extremă de forță cât și ca pivot.

Emese Gal a evoluat, până acum, pentru LPS Târgu Mureș, Gravity Târgu Mureș și pentru CSS Sibiu și are 19 ani. Jucătoarea poate fi folosită ca extremă. Tekla-Boroka Paraidi va fi folosită ca fundaș și are tot 19 ani. Toate cele patru baschetbaliste au semnat cu echipa CS Nova Vita Târgu Mureș până la finalul sezonului. O altă sportivă aflată pe lista ardelenilor este Liliana Scarlat, jucătoare care se află în tratative cu clubul ardelean.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!