Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Peciukas evită surpriza la malul mării

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.11.2012

BC Mureș s-a impus cu scorul de 60-58 la Constanța, în fața echipei BC Farul din localitate. Meciul contând pentru etapa a 6-a din Liga Națională a consemnat două reprize diametral opuse.

Formația pregătită de către Costel Cernat părea capabilă să furnizeze surpriza și s-a detașat pe parcursul primelor 20 minute de joc la 39-29. Lucrurile păreau să intre pe un făgaș așteptat în partea a doua, când defensiva trupei antrenate de Srecko Sekulovic s-a apărat exemplar însă nu a avut inspirație pe faza ofensivă. Totuși, Vaidotas Peciukas a făcut diferența în ultimul minut de joc cu o aruncare din pasa lui Andrija Ciric și au scăpat pe ultima posesie a adversarului în condițiile în care nu s-au aflat în penalizare și au putut pune mai multă presiune pe omul cu mingea înainte ca acesta să lanseze aruncarea. Rob Wallace a încercat o aruncare norocoasă, dar ea nu a intrat și meciul s-a încheiat cu victoria ardelenilor.

Andrija Ciric a totalizat 20 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, iar Liviu Dumitru a terminat cu 15 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Jeremi Booth a avut 15 puncte, 5 recuperări pentru Farul.

Constanța ajunge la 0-7, în vreme ce Târgu-Mureș are 5-1 la general și înregistrează a 5-a victorie consecutivă.

Revenim cu amănunte!

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ???????
    La un pas de cea mai mare rusine (surpriza) !

    cu 11 ani în urmă (03.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!