Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Performanță colectivă de remarcat pentru Alba Iulia în meciul de la Galați

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.03.2014

CSU Alba Iulia și-a trecut în cont o nouă victorie după ce a trecut de Phoenix Galați în fieful acestora cu 74-59, într-un meci restant din cadrul etapei cu numărul 25 din Liga Națională de Baschet Feminin. 

Ardelencele nu le-au dat nicio șansă gălățencelor, reușind să-și adjudece fiecare sfert în parte după cum urmează: 22-13, 18-14, 18-15, 21-12. Conștient de valoarea echipei pe care o pregătește, Miroslav Popov și-a folosit toate jucătoarele în disputa cu Phoenix, mai puțin pe Marina Mandic, care a fost trecută pe foaia de joc, însă nu a evoluat deloc, cel mai probabil din motive medicale. 

Un amănunt extrem de interesant este faptul că din cele 9 jucătoare care au intrat pe parcursul meciului pe parchet, cel mai puțin a evoluat Chadijah Whittington, preț de 17 minute, iar cel mai mult Tiffany Brown aproape 26 de minute. Acest lucru a avut urmări la final din punct de vedere al liniei statistice, fiecare baschetbalistă reușind un joc bun. Toate cele 9 jucătoare ale Alba Iuliei au reușit să marcheze și niciuna nu a terminat pe minus la eficiență. 

Statistica întregii echipe din Alba Iulia în confruntarea de la Galați, inclusiv linia statistică a celor de la Phoenix Galați (ca echipă) pentru a face o comparație între jocul celor două combatante:

După cum se poate observa, gruparea din Ardeal a fost peste Galați la fiecare dintre capitolele statistice. Un alt amănunt interesant este faptul că, rezervele lui Miroslav Popov au reușit să marcheze împreună 28 de puncte, în timp ce jucătoarele venite de pe banca celor de la Phoenix au reușit doar unul singur prin Bianca Fota. Astfel, din punct de vedere al punctelor marcate de titulare, Galațiul s-a impus cu 53-51.

CSU Alba Iulia va juca sâmbătă, 22 martie, pe teren propriu cu Universitatea Cluj, într-un meci din cadrul ultimei etape din sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Feminin.

*Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!