Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Pesovic, 27 de puncte în victoria contra CSU Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
11.01.2015

BCM Tymes Timișoara a înregistrat ieri, în cel de-al doilea joc din tur, contra echipei CSU Oradea, prima victorie cu Bogdan Bulj pe bancă. După o primă jumătate de meci în care bihorencele au ținut aproape, terminând doar la șase puncte în spatele bănățencelor după primele două sferturi, oaspetele au fost spulberate în partea secundă, scorul final fiind 83-37.

Din nou, cea mai bună marcatoare de la Tymes a fost Biljana Pesovic, cu 27 de puncte, șapte recuperări și opt pase decisive. Sârboaica a avut un procentaj de 62% din interiorul semicercului, cu opt din 13 aruncări reușite, în timp ce de la trei puncte, din șase aruncări, trei au trecut prin inel (50%). Conaționala sa, Karakasevic, cu doar 16 minute de joc, a încheiat partida în „double-double”, având 15 recuperări și 12 puncte. Interesant este faptul că cele mai multe recuperări le-a făcut pe faza ofensivă, nu mai puțin de 11.

Erak, cu 12 puncte, Maksimovic, cu 11 puncte, două pase decisive și șase recuperări, Stoiedin, cu 7 puncte, Krnjetin, cu șase, Jovovic, 4, respectiv Serrieh, cu dou puncte, au completat lista marcatoarelor de la BCM Tymes Politehnica Timișoara.

Echipa de pe Bega va evolua în etapa viitoare pe terenul celor de la CSU Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!