Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Peter Eleş: "E o victorie absolut meritată de către Alba Iulia"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.12.2013

Sâmbătă seara CSM Satu Mare a acumulat cea de a 5-a înfrângere stagională după eşecul la 22 de puncte înregistrat în faţa formaţiei CSU Alba Iulia, scor 58-80. În ciuda diferenţei de scor, sătmărencele au evoluat de la egal la egal, timp de 25 de minute, însă din acel moment gruparea oaspete a rupt jocul graţie unui parţial de 19-0 înregistrat pe fondul oboselii şi a problemelor cu greşelile personale ale adversarului.

La finalul confruntării Peter Eleş a ţinut să felicite echipa din Alba Iulia pentru o victorie care a fost pusă la îndoială doar în primele 20 de minute. Tehnicianul sătmărencelor am ai precizat că nu crede că primul cinci al formaţiei din Satu Mare a fost mai slab decât primul 5 al grupării din Alba Iulia.

„Vreau să felicit echipa din Alba Iulia pentru această victorie, o victorie absolut meritată care a fost pusă poate la îndoială doar în primele 20 de minute când am avut încă picioare proaspete și puteam să jucăm cu primul 5. Din păcate s-a văzut diferența valorică dintre cele două loturi dar eu nu cred că primul 5 al nostru a fost mai slab decât primul 5 al lor însă atunci când a trebuit din cauza faulturilor să introduc jucătoarele de pe bancă, e logic că nu am putut să dăm același randament cu o echipă care are 10 jucătoare de același nivel”, a afirmat Peter Eleş conform portalsm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!