Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleș: "Am dat maximul, dar atât am putut"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.10.2013

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a izbutit un succes facil în fața formației CSM Satu Mare. Scorul final al partidei care a contat pentru etapa a 3-a din LNBF, a fost 87-59 pentru gazde.

Antrenorul sătmărencelor, Petru Eleș a declarat la finalul meciului pentru Total Baschet că jucătoarele lui au dat maximul cât au putut în această partidă, dar diferența de valoare și-a spus cuvântul.

“Felicit echipa din Sf. Gheorghe pentru victorie și le doresc succes în cupele europene. În condițiile date, româncele mele au jucat 173 de minute, iar româncele lor 15 minute, atât am putut. A fost un meci în care am întâlnit o echipă extrem de valoroasă, iar noi am dat maximul ce am putut cu ce lot avem acum la dispoziție. Mergem mai departe încrezători că vom câștiga meciurile care trebuie.” ne-a declarat Petru Eleș

Etapa viitoare, CSM Satu Mare întâlnește pe teren propriu, formația CS Nova Vita Târgu Mureș

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!