Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleș: ”Bega Danzio a câștigat respectul nostru”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
07.02.2011

Managerul echipei CSM Satu Mare, Petru Eleș, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că formația sa va avea un meci foarte greu, acasă, cu Bega Danzio Timișoara. Întâlnirea este programată pe 8 februarie și contează pentru etapa a cincea a Diviziei A1, la feminin.

Oficialul grupării din Satu Mare este de părere că amfitrioanele au prima șansă: ”Întâlnim o echipă, Bega Danzio, care prin prestația sa din cele două întâlniri din toamnă a câștigat respectul nostru. Va fi un meci greu”.

Referitor la o posibilă absență a Ancuței Stoenescu și după transferurile făcute de CSM Satu Mare, Petru Eleș spune că situația dintre cele două formații s-a schimbat. ”Altele sunt datele problemei acum și, dacă vom reuși să ne ompunem jocul, va trebui să rămânem cu cele două puncte acasă”, a completat managerul echipei din Satu Mare pentru totalbaschet.ro.

Petru Eleș: ”Ne lipsește o înlocuitoare pentru Kailey Klein”

Referitor la posibile absențe din lot, Petru Eleș a explicat: ”Nu avem jucătoare cu probleme medicale dar, în continuare, ne lipsește o înlocuitoare pentru Kailey Klein care a terminat sezonul accidentată”.

Obiectivul formației din Satu Mare este, în acest sezon, calificarea în ultimul act al Divizei A1. ”Nu știu cât vom mai rămâne pe primul loc, dar cât timp vom fi acolo vrem să facem o figură frumoasă. Suntem însă realiști, obiectivul nostru este finala”, a încheiat Petru Eleș.

Înaintea partidei de marți, CSM Satu Mare se află pe locul al doilea în Divizia A1, cu cinci victorii din cinci posibile, în spatele liderului BC ICIM Universiatea ”Vasile Goldiș” Arad, formație care are, însă, un meci disputat în devans. Bega Danzio Timișoara ocupă treapta a cincea în Divizia A1, cu două jocuri câștigate și tot atâtea pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!