Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleş: "În sfertul patru am căzut total"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.03.2014

Foto: Dan Bâle

CSM Satu Mare a cedat surprinzător, sâmbătă dupămasă, în deplasarea de la Cluj-Napoca. Fetele pregătite de Peter Eleş porneau din postura de favorite în confruntarea ce a contat pentru etapa cu numărul 22 a LNBF, însă gazdele s-au impus cu scorul de 80-69 graţie unui parţial de 17-0 izbutit în sfertul decisiv.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Peter Eleş a vorbit despre motivele eşecului înregistrat în faţa Universităţii Cluj-Napoca.

În primul rând felicit Clujul pentru o victorie meritată, care a arătat că locul real al formaţiei e mult mai sus în clasament. În ceea ce ne priveşte, am venit după un meci greu cu Aradul cu mai puţin de 48 de ore înainte şi nu ne-am revenit fizic la parametrii optimi. Aşa se face că, deşi am condus după 30 de minute, în sfertul 4 am căzut total, iar parţialul de 0-17 nu l-am putut opri nici cu 3 time-out-uri cerute. Aici evident este şi vina mea, am fost şi eu neinspirat. Per total poate am greşit cu toţii punând ştacheta prea sus după câteva victorii frumoase şi importante, deşi valoarea noastră e puţin alta.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!