Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Petru Eleş: "Nu mă aşteptam să avem trei victorii după programul greu din debutul campionatului"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
17.10.2011

Directorul sportiv al echipei CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia, Petru Eleş, a declarat, luni, pentru totalbaschet, că victoria formaţiei sale la Târgu Mureş, scor 64-56, a fost una muncită, în care gruparea ardeleană a controlat o mare parte din meci. Eleş a recunoscut că nu se aştepta ca fetele pregătite de Tomas Bilek să aibă trei meciuri câştigate din tot atâtea disputate.

Oficialul echipei din Alba Iulia a mai spus: "A fost o victorie extrem de muncită obţinută în faţa unei echipe bune. Trebuie să recunosc că, deşi am controlat meciul aproximativ 35 de minute, ne-am impus în cele din urmă cu şansă, dar aşa este în sport. Oricum, am avut o evoluţie excelentă în apărare, am funcţionat din nou ca o adevarată echipă si asta nu poate decât să mă bucure".

Refetor la parcursul echipei de până acum, Petru Eleş a completat: "Sincer, nu mă aşteptam să avem trei victorii după programul greu din acest început de campionat. Acum trebuie să rămânem concentraţi, cu picioarele pe pământ şi să continuăm să muncim în linişte, pas cu pas, pentru îndeplinirea obiectivului".

După trei etape, echipa CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia este neînvinsă şi se află pe locul cinci în clasamentul Diviziei A. Primele patru poziţii sunt ocupate, în ordine, de BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, cu un meci în plus, urmată de CSM Târgovişte, SCM Craiova şi CSB Teleorman, toate cu un coşaveraj superior grupării din Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!